UdL Estiu

Formacions i cursos

CURS: “Intervencions en Psicologia Positiva: com Millorar el Benestar Personal”

La situació actual comporta moments d’incertesa i desconcert que provoquen malestar i confusió personal. Les intervencions basades en la psicologia positiva se centren en donar suport i treballar el potencial i les qualitats positives de les persones per assolir objectius beneficiosos que incrementen el seu benestar.

Davant de situacions que ens creen malestar, incertesa i neguit, promoure estratègies basades en les fortaleses i les capacitats de les persones ens han de permetre atendre i entendre millor el que ens està passant i com podem fer-hi front.

A partir d’aquest curs, es pretén prendre consciència i aprendre estratègies per poder millorar el nostre dia a dia. Es presentaran accions i tècniques que ens permetin la vivència, pràctica, reflexió i transferència de coneixements per poder augmentar les capacitats personals, socials i organitzacionals, i generar accions de millora de les fortaleses de les persones i de les seves relacions personals.

Curs adreçat a l’estudiantat i professionals de l’àmbit de l’acció social, de les organitzacions, de l’atenció a les persones, de l’àmbit educatiu i a tothom que hi estigui interessat.

De l’1 al 5 de juliol de 2024 (2 ECTS reconeguts per la UdL).