Tallers

Tallers de formació contínua

AULA OBERTA

Des de la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida oferim tallers dins d’un programa de la Universitat de Lleida en format de curs de curta, que s’emmarca dins de la Formació Contínua, és a dir, al llarg de la vida.

La preinscripció a qualsevol dels cursos d’Aula Oberta es farà des de la pàgina Cursos d’Aula Oberta (seleccionar el curs desitjat per anar a la preinscripció). Un cop tramitada la preinscripció al curs, es rebrà un correu, un mes abans de l’inici del curs, amb la informació necessària per formalitzar la matrícula.

OCELL DE FOC

Des de la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida, hem tingut el plaer de participar en la formació dels professionals de l’Ocell de Foc mitjançant la nostra col·laboració en el programa GROW. En aquest marc, hem ofert dos tallers dissenyats específicament per a aquest públic.

Els nostres tallers estan concebuts amb l’objectiu de proporcionar una formació de qualitat que potenciï les habilitats necessàries per a un desenvolupament professional òptim.