Premis Joan Escolar

Convocatòria 2024-2025

Joan Escolar va ser impulsor d’una filosofia que posava l’accent en l’acompanyament personalitzat i l’atenció centrada en les persones més fràgils de la nostra societat. Amb una excel·lent trajectòria professional, va jugar un paper clau en el desenvolupament de nombrosos programes i iniciatives en àmbits rellevants com la infància, la família, les persones amb discapacitats.

La seva dedicació i visió han servit d’inspiració per a la creació dels Premis Joan Escolar, amb l’objectiu de reconèixer i promoure la investigació i la innovació, mantenint viu el seu compromís amb el benestar i el desenvolupament integral de les persones.

Amb aquesta intenció, els premis Joan Escolar pretenen valorar la dedicació i incentivar el talent dels estudiants/es de batxillerat i universitaris en la seva tasca investigadora, tenint com a principal objectiu visibilitzar el seu treball i reconèixer-ne l’excel·lència acadèmica i científica dins del marc dels seus estudis.

A més, aquests premis s’alineen amb el compromís social de la Càtedra d’Innovació Social per a l’acompanyament a les persones en diverses àrees de la seva vida i amb la comunitat universitària envers el desenvolupament i la difusió del coneixement científic. D’aquesta manera, es fomenta la sinergia entre els diferents actors del món universitari, contribuint a enriquir l’entorn investigador i formatiu dels estudiants.