Ja tenim guanyadors!

ELS GUANYADORS S’HAURAN DE POSAR EN CONTACTE AMB LA CÀTEDRA PER REBRE ELS PREMIS ABANS DEL 30 D’ABRIL (escriu un mail a innovaciosocial@udl.cat i escriu el teu nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte). Ens posarem en contacte amb els guanyadors per dir-vos com recollir el premi.

Aquesta activitat s’engloba dins un projecte més ampli anomenat #contagiafelicitat, un moviment que hem iniciat a Lleida l’any 2015 i pretén posar l’accent en aspectes positius i expressar el que ens fa feliços.

Amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat del 20 de març, la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida posa en marxa la II edició del CONCURS DE FOTOGRAFIA sobre la FELICITAT a través de les xarxes socials i el diari el Segre. Uneix-te a nosaltres i amb tots els lleidatans/nes en la promoció i celebració de la Felicitat!